Blogger tarafından desteklenmektedir.

Bağlantılar

İzleyiciler

4 Ocak 2012 Çarşamba

Lys Puan Hesaplama

Lys Puan Hesaplama - Ygs Puan Hesaplama için tıklayın.Lys Deneme sınavlarını sizler için bulduk.Lys deneme sınavlarını çözün ardından Pi Analitik Dershanelerinin hazırlamış olduğu lys puan hesaplama aracı ile puanınızı hesaplayın.Dilerseniz Lys Denemeleri çözebilirsiniz.
Lys puanlarınızı hesaplama aracında kullanılan formül aşağıdaki gibidir. Her senenin kendisine ait bir standart sapmasının olacağını hatırlatmak isteriz. Ösym standart sapmaları her sene sınav sonrasında açıklıyor. Bu da bir sonraki sene için fikir verebiliyor. Ygs - Lys sistemine yeni geçildiği için de şu anki ygs lys puan hesaplama araçlarının hepsi sadece "fikir verebilecek" şekilde oluyor.

ayarlanmıştır. 2010 Gerçek ygs puan sonuçlarına göre (+-) 15 puan civarı bir fazlalık gösteriyor. Ona göre hesaplayabilirsiniz. 
Not:Puan Hesaplama aracı ygs.varolmak.com sitesinden alıntıdır.

Lys Puan Hesaplama Tekniği

Örnek bir Lys - MF-1 puan hesaplaması yapacak olursak, kullanılan formül :
Taban Puan + ( Katsayı x LYS-1 Matematik)+ ( Katsayı x LYS-1 Geometri) + ( Katsayı x LYS-2 Fizik)+ ( Katsayı x LYS-2 Kimya)+ ( Katsayı x LYS-2 Biyoloji)+ ( (0,3- 0,5 x YGS MF puanı)) + ( (0,6- 0,8 x OBP)) olacaktır.
İlgili Olabilecek Başlıklar : Ygs Çalışma Rehberi , Lys Deneme Sınavı,Lys Sınav Sistemi,Lys Puan Türleri,Lys Puan Hesaplama

0 yorum:

Yorum Gönder

Sayaç

Blog Arşivi

Design by araba-cı | MoneyGenerator Blogger Template by GosuBlogger